Piccolo sieraden | Van Herpen | bijoux en HaarPiccolo: dé beads, van een kleiner formaat dan andere collecties, voor wie van fijne sieraden houdt. De verschillende combinaties van kralen en bedels maken elke armband of ketting uniek. De vrolijke kleuren en jeugdige bedels spreken vooral kinderen en tieners aan. Terwijl de klassieke en trendy Piccolo beads overwegend door volwassen vrouwen worden gedragen. Combineren kan ook, de Piccolo armbanden gaan prima samen met de armbanden van Amora. Het tegelijk dragen van de grote en kleine beads zorgt voor een speels en sprankelend effect.

Elk seizoen nieuwe bedels
Piccolo speelt snel in op nieuwe trends en gaat met de seizoenen mee. Voor de kleintjes zijn er bloemetjes in de lente, vlinders in de zomer, kabouters in de herfst en engeltjes met de feestdagen. Voor de tieners en volwassen vrouwen zijn er bedels en kralen te kust en te keur. De collectie bestaat al uit meer dan 500 beads en groeit nog steeds!
klik op het logo om naar de site van Piccolo te gaan.

 

Piccolo - Van Herpen | Haar en Bijoux

ZinziHeart To GetKarma – DieselFossilDKNYTOV – EspritMy Jewellery – Quoins – IKKIiXXiMelanOPiccolloSenta La VitaViva – Oozoo